Betaald parkeren:
U kunt uw auto parkeren op de ‘Parkeerplaats Hoofdingang’: aan het einde van de afrit Stadion Galgenwaard links af slaan en direct rechts voorsorteren. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Vervolgens ziet u aan uw rechterhand de noordzijde van het stadion, waar de ingang naar de bijeenkomst zich bevindt.

Ook kunt u uw auto parkeren in de ‘Parkeergarage Q-park’: onder aan de afrit Stadion Galgenwaard ziet u rechts de parkeergarage. U neemt ingang Noord voor de noordzijde van het stadion. Lopend verlaat u de parkeergarage. Houdt het stadion aan uw rechterhand. U loopt met de bocht mee naar rechts naar de hoofdingang aan de noordzijde waar de bijeenkomst zich bevindt.

LET OP: Wanneer u het adres Herculesplein 241 in uw navigatiesysteem intypt, kan het zijn dat u direct naar de Q-park parkeergarage wordt toe geleid. Indien u voor de hoofdingang wilt parkeren, slaat u niet rechtsaf naar de parkeergarage maar rijdt u nog een stukje door lang het stadion. De hoofdingang ligt vervolgens aan uw rechterhand.

Adres:
Galgenwaard Events
Herculesplein 241
3584 AA Utrecht
030 888 5770
fcutrecht@maisonvandenboer.com

Routebeschrijving
Klik via onze Google Maps op Routebeschrijving en de route gaat van start.